OK


Tájékoztató az MSePrintert használó partnereink részére
2015.10.08.

Nyomtatható verzió  

Tisztelt Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MediSmart Kft. az MSePrinter szoftverét 2016.01.01-től kivezeti, annak üzemeltetését megszünteti.

 

Azon a Partnereinknek, akik szeretnék az online számlatovábbítás lehetőségét továbbra is igénybe venni, lehetőségük van az EPeR online számlázó programunkra áttérni, melyről a http://www.elektronikus-szamla.hu/Eper oldalon tájékozódhatnak. A program a weboldalunkról letölthető, használatára az érvényben lévő Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerződésben foglalt díjak érvényesek. A jogszabályok lehetővé teszik több számlázó program párhuzamos használatát, vagyis régi számlázó programjuk mellett ezt a szoftvert is bátrán használhatják.

 

Azon partnereink esetében, akik nem kívánják az EPeR online számlázó szoftverünket igénybe venni, az Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerződését 2016.01.01. hatállyal felmondjuk.

 

Az MSePrinter szolgáltatást a 2/2015. (II. 3.) NGM rendelet miatt vezetjük ki, melynek értelmében 2016. január 1-jétől számos ponton változik azoknak a jogszabály által meghatározott követelményeknek a köre, amelyeknek az adózó által használt számlázó programoknak meg kell felelniük.

 

Ha kérdésük van, kérjük, küldjék el az eszamla@medismart.hu email címünkre. Amennyiben személyesen szeretnének kérdezni, hívják a 06-20-2574-874 telefonszámot.

 

Bízunk benne, hogy az EPeR számlázó szoftverünk elégedett ügyfelei között köszönthetjük Önöket!

 

Üdvözlettel, 

      

                                                       MediSmart Kft         

                                                         Hausz Gyula

                                                  ügyvezető igazgató<< Vissza a hírek listába
Új szolgáltatók

Optic World Exclusive Tatabánya

MDent Buda

Szomolya Fiókpatika

Noszvaj Fiókpatika

Dobó téri Kígyó Patika

543. sz. Vision Express

194. sz. Ofotért Optikai Szaküzlet

546. sz. Vision Express

Cseh Dental Kft.

#Optika

Partnereink