OK


Tájékoztató az MSePrintert használó partnereink részére
2015.10.08.

Nyomtatható verzió  

Tisztelt Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MediSmart Kft. az MSePrinter szoftverét 2016.01.01-től kivezeti, annak üzemeltetését megszünteti.

 

Azon a Partnereinknek, akik szeretnék az online számlatovábbítás lehetőségét továbbra is igénybe venni, lehetőségük van az EPeR online számlázó programunkra áttérni, melyről a http://www.elektronikus-szamla.hu/Eper oldalon tájékozódhatnak. A program a weboldalunkról letölthető, használatára az érvényben lévő Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerződésben foglalt díjak érvényesek. A jogszabályok lehetővé teszik több számlázó program párhuzamos használatát, vagyis régi számlázó programjuk mellett ezt a szoftvert is bátrán használhatják.

 

Azon partnereink esetében, akik nem kívánják az EPeR online számlázó szoftverünket igénybe venni, az Elektronikusszámla Szolgáltatási Szerződését 2016.01.01. hatállyal felmondjuk.

 

Az MSePrinter szolgáltatást a 2/2015. (II. 3.) NGM rendelet miatt vezetjük ki, melynek értelmében 2016. január 1-jétől számos ponton változik azoknak a jogszabály által meghatározott követelményeknek a köre, amelyeknek az adózó által használt számlázó programoknak meg kell felelniük.

 

Ha kérdésük van, kérjük, küldjék el az eszamla@medismart.hu email címünkre. Amennyiben személyesen szeretnének kérdezni, hívják a 06-20-2574-874 telefonszámot.

 

Bízunk benne, hogy az EPeR számlázó szoftverünk elégedett ügyfelei között köszönthetjük Önöket!

 

Üdvözlettel, 

      

                                                       MediSmart Kft         

                                                         Hausz Gyula

                                                  ügyvezető igazgató<< Vissza a hírek listába
Új szolgáltatók

Affidea Site Managerek/Mobil POS

Affidea Blesz

Szigeti Patika Fiókgyógyszertára

Príma Patika (Gyógyszertár)

Balancemed 3 Fogászati és Pszichológiai Rendelő

Mordent

Szent Jakab Fiókgyógyszertár

Szent Ignác Gyógyszertár

Kisapostagi Patika Fiókgyógyszertár

Irinyi János Fiókgyógyszertár

Partnereink