OK


Dimenzió EP beolvad az MKB-Pannónia EÖP-be
2017.12.28.

Nyomtatható verzió  

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2018. január 1. nappal beolvad az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztárba.

A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár működését az átalakulás nem érinti, és a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár szerződései továbbra is érvényesek és hatályosak.

A Dimenzió Egészségpénztár által kiadott egészségpénztári kártyákat tagjaik utoljára 2017.12.31. 23:59 óráig használhatják.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztárral kötött Egészségpénztári szolgáltatói és kártyaelfogadói szerződésük továbbra is érvényben marad annak érdekében, hogy a beolvadást megelőző időszakról kiállított számláik elszámolásra kerülhessenek.

Amennyiben eddig postai úton továbbították számláikat, úgy kérjük, hogy a 2017.12.31-ig történt Dimenzió egészségkártyás vásárlásokról továbbra is Pénztárunknak küldjék (Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár – Budapest 1930) a Dimenzió Egészségpénztár nevére és címére kiállított számlákat.

A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárral megkötött Elektronikus számla szolgáltatási szerződésük továbbra is hatályban marad, így a Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár részére év végén vagy esetlegesen pótlólag kiállított számláikat még 2018. első hónapjaiban is továbbíthatják. A többi pénztár esetében a számlák továbbítását a korábbi igényeiknek megfelelően, változatlanul végezzük.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár az utolsó utalást 2017.12.27-én teljesítette, ezt követően az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár egyenlíti ki számláikat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Dimenzió Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadása miatt a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárral kötött Kártyaelfogadói szerződés 3. számú melléklete 2018.01.01-től módosul, melyet a www.generalikartya.hu weboldalról tölthetnek le. A szerződés minden további része változatlan formában marad hatályban.

A fentiekkel kapcsolatos kérdéseik esetén a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár valamint az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár munkatársai az alábbi elérhetőségeken állnak szíves rendelkezésükre:

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár:

Telefon: (1) 452 5444
Fax: (1) 452 3570
E-mail: epszolgaltato.hu@generali.com

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár:

Telefon: (1) 268-7322
Fax: (1) 268-7002
E-mail: szolgaltato@mkbep.hu
Honlap: www.mkbep.hu

Üdvözlettel:

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár<< Vissza a hírek listába
Új szolgáltatók

Irinyi János Gyógyszertár Fiókgyógyszertára

Irinyi János Gyógyszertár

544. sz. Vision Express Optikai Szaküzlet

Globe Medical Center

Herbária 188. sz. üzlet

Herbária 163. sz. üzlet

Herbária 180. sz. üzlet

Herbária 45. sz. üzlet

Corvin Egészségközpont

Felsőörs Fiókgyógyszertár

Partnereink