Ezért éri meg az új IVECO T-way-t választani

Én biztosan az IVECO T-way mellett döntök majd

Az IVECO T-way mindenképpen az a jármű, amire mostanában nagyobb figyelmet éri meg szentelni, ha érdeklődünk a világ iránt, amiben található. Ha valaki minőségi és modern szállítóeszközt és munkagépet szeretne, többet nem is kell mondania, az IVECO T-way lesz az igazi. Most az a terv, hogy végigmegyünk a modell egyes jellemzőin egyesével, és persze úgy, hogy a laikusok is megértsenek lehetőleg minden szót a magyarázatból. Kezdjünk is bele tehát ebbe, ne húzzuk tovább az időt a bevezető monológ unalmas gondolataival.

IVECO T-way2_3

Néhány főbb jellemzője az IVECO T-way-nek

Az IVECO T-way egyébként már elég ismert az autósok körében, de azért sosem árt, ha egy kicsit részletesebben megismeri az ember, hogy mit is tervez vásárolni. Alapvetően a legnehezebb feladatok elvégzéséhez is ezt a gépet ajánlják, eleve nagyon robosztus a kialakítása. Ennek megfelelően nem viszi el a szél, hogy úgy mondjam, tehát bátran tudjuk akármilyen terepre vinni. A legsarasabb területről is ha egy jármű kijut, az mindenképpen az IVECO T-way lesz, nem bármelyik másik modell. 

De nem csak a munkavégzésre lett kifejezetten kifejlesztve, nem csak ilyen téren találhatunk újításokat a járműben. Az IVECO T-way ugyanis remek kényelmi újításokkal rendelkezik, amiről egyébként elég ismert is. Erről a későbbiekben azonban szeretnék majd egy kicsit részletesebben is írni, úgy hogy egyelőre nem mennék bele a dologba. 

Viszont mindenképpen meg kell említenem, hogy a biztonsági berendezések terén is kiváló minőséget képvisel ez a jármű, úgyhogy remélem, a nap végén mindenki ezt fogja választani, már csak azért is, hogy az utak minél biztonságosabbak legyenek.

Néhány pontos adat az IVECO T-way-ről

Az IVECO T-way mindenképpen az egyik legjobb döntés, hogy ha a teherbírásról van szó. 40 tonnás össztömeges teherbírásával kiemelkedik a többi modell közül, ennyi biztos. 

Emellett érdemes bemutatni HI-traction hajtásrendszerét is, ami nem csak modern és pontos, de a terepen való munkát is nagyban elő tudja segíteni, hiszen ennek köszönhetően a jármű gyakorlatilag a nehéz munkavégzésre van tervezve.

HI-tronix sebességváltójának köszönhetően igazi kincs. Ez is csak a terepre tervezett, a vezetést könnyítő alkatrész, egy 16 fokozatú váltó, ami automatizálva lett. A módok között megtalálhatók olyan hasznos extrák is, mint a Hintáztató üzemmód, ami a nehéz terepen való haladást segítheti elő, a terepező üzemmód, tehát az off-road mode, illetve a kúszó üzemmód. Hátramenetben sem egyetlen mód található, hanem négy is, így a közlekedés még könnyebben és pontosabban megvalósítható, a jármű szinte az ember gondolatait is képes meghaladni, és tökéletesebben kivitelezni a mindennapok során. Nincs olyan terep gyakorlatilag, amely kifogna ezen a járművön. 

Ez persze nem csak a különböző módoknak az érdeme, vagy éppen a robosztus felépítésé: legalább ennyire hozzájárul az összkerék meghajtás és a részleges kerékhajtású kivitel is a sikeres munkavégzéshez. Részletesebben itt találhatunk ezekről leírást: https://etv-truck.hu/products/iveco-t-way/

Az IVECO T-way kényelmessége

Nem szabad elmennünk továbbá a kényelmesség mellett sem. Vezetőként ez is kritikus szempont a választás során, a munka minőségét a kényelmesség nagyban képes befolyásolni. Ezt gondolom nem is kell taglalnom egyetlen vezető számára sem. Az IVECO T-way ebben a tekintetben mindenképpen kiemelkedik társai közül: kényelem tekintetében nincs párja. Ez rögtön a vezetőfülkén is látszik: több ponton állítható teleszkópos ülése mellett nem kell attól tartania az embernek, hogy elgémberednek idő előtt a tagjai, és az utazás kényelmesebbé válik, egyszerűbbnek tűnik ennek köszönhetően a hosszú utak megtétele. A kilátásra sem lehet panasz, a teherautóban a holtterek nagysága minimalizálva lett, hogy még biztonságosabbá tegye az közlekedést. Ez a vezetőnek is jó, a stressz minimalizálása a tökéletes kilátás miatt elősegíti a kényelmes és biztonságos munkavégzést. 

IVECO T-way2_2

A vezetőfülkében megnőtt a tárolási terület, maga a nagyság is sokkal tágasabbnak tűnik. Viszont most már kényelmesen elférnek poharak, palackok, újságok, kártyák, telefon, és minden fontos eszköz és felszerelés, amire az embernek csak szüksége lehet. 

A vezetőfülke mellett a másik kényelmi zónát a hálófülke jelenti. Itt kifejezetten magas figyelmet szenteltek annak, hogy a teherautó működése közben is kényelmesen lehessen pihenni. Itt is sok tárolóhelyet találhatunk, és még egy  olvasólámpa is garantálja a megfelelő szórakozási lehetőséget. A tárolást hálókkal teszik lehetővé, így a mozgás közben sem fog semmi az emberre esni, miközben alszik. Természetesen a telefon itt is tölthető.

Összességében én most ennyit szerettem volna elmondani az IVECO T-way kapcsán, remélem azért némileg meghozta néhány vezető kedvét hozzá. Alapvetően azonban persze magán a honlapon érdemes további információk után kutatni. Ehhez is megadom a segítséget, az első link alatt egyenesen ez található, így nem is kell külön senkinek vennie a fáradtságot arra, hogy maga keressen rá az oldalra, megtettem helyettük én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük